top of page

Miért érdemes a CsudaVet rendelőbe jönnötök oltásra?

Mert máshol várnod kell, nálunk viszont azonnal sorra kerülsz. Mert máshol steril és unalmas, míg nálunk otthonos környezet vár. Mert máshol rohanás van, nálunk ezzel szemben odafigyelünk rátok és rátok szánjuk az időt.

 

Dr. Békássy Éva doktornő már vár titeket, hogy találkozhassatok kutyusod oltása alkalmával! 

kutya oltás

Hogy az oltás folyamata élmény legyen nektek és a kutyának is, ne pedig tortúra: 

  • nem kell várnotok, amíg az előttetek álló sor lemegy, hiszen időpontos rendszerben dolgozunk az oltásoknál is

  • azt a néhány percet, mielőtt az állatorvosunk veletek kezd el foglalkozni, egy kényelmes, növényekkel teli, világos és klimatizált váróban tölthetitek

  • asszisztenseink és állatorvosaink is kedvesek, a betegeink (négylábúak és kétlábúak egyaránt) imádják őket 

  • odafigyelünk rátok még egy ilyen egyszerű beavatkozásnál is, hagyunk időt a kérdéseitekre, kedvesen bánunk a kutyákkal és mindig jut nekik jutalomfalat is a végén, hogy pozitív emlékeket társítsanak az állatorvosi rendelőhöz. Hozzánk farokcsóválva jönnek be a kutyák, nem a póráz végén rettegve kell őket behúzni

A kötelező veszettség elleni oltás

Jelenleg Magyarországon az egyetlen kötelező védőoltás kutyák számára a veszettség oltás. Ennek beadatása minden esetben a kutyatartó kötelezettsége, melyet jogszabály ír elő. Ennek az időpontja is szabályozott, ha kiskutyád eléri a 3 hónapos kort, akkor 30 napon belül meg kell kapnia az első veszettség oltását. Ezután ezt 6 hónap múlva ismételjük, hogy kialakuljon a megfelelő immunitás, majd innentől kezdve már csak évente kell visszahozni őt a veszettség oltására. 

A kombinált oltás

A második legfontosabb vakcina az úgynevezett kombinált oltás, mely az erősen ajánlott kategóriába tartozik. Ez ugyan jogilag nem kötelező, de mivel több, súlyos fertőző betegség ellen is véd, mindenhol az alap oltási sor részét képezi. A kombinált oltással együttesen szoktuk beadni a leptospirózis ellen védelmet nyújtó oltóanyagot is, melyet egy embereket is súlyosan megbetegíteni képes kórokozó okoz,így kifejezetten fontos az ellene való védekezés. A kombinált és a leptospirózis elleni oltást is évente ismételjük.

Az oltás folyamata

Rendelőnkben jelenleg elérhető vakcina típusok: 

● Rabisin 

● Nobivac

● Vanguard 

 

Az oltások beadása előtt minden esetben fizikális vizsgálatot végzünk, mellyel felmérjük az állat általános egészségi állapotát. Kizárólag tünetmentes, teljesen egészséges állat oltható

kutya oltás - vélemény

Mennyibe kerülnek az oltások? 

Háromféle oltási csomagot alakítottunk ki, hogy segítsünk nektek eligazodni a rengeteg opció között: 

  • Kérem a kötelezőt (veszettség elleni oltás): 8.000 Ft

  • Arany középút (veszettség oltás + kombinált oltás): 12.000 Ft

  • Mindent bele! (veszettség oltás, kombinált oltás, leptospira elleni oltás, kennelköhögés elleni oltás): összesen 21.000 Ft​

+1 tipp: a hírlevelünkre való feliratkozással az első oltásodból 10%-os kedvezmény jár neked, ezt nem érdemes veszni hagyni!

Teljesen érthető, ha azt mondod: kb minden rendelőben ennyibe kerülnek ezek az oltások, hogy jön ki nektek ez a sok extra, amit fentebb felsoroltatok? A rövid válaszunk pedig egyszerű: mi a hosszú távú kapcsolatokban hiszünk, tehát részünkről teljesen oké, hogy egy alap oltásnál "túlzottan elkényeztetünk" titeket, hiszen ha jól érzitek nálunk magatokat, akkor később is vissza fogtok térni hozzánk. 

Az oltást megelőző fizikális vizsgálat díját az oltás ára minden esetben magába foglalja, külön díjként nem kerül felszámolásra. Az oltási árak tájékoztató jellegűek, hiszen kutyád korábbi oltásai és esetleges allergiái miatt másmilyen oltóanyag-kombinációkra is szükség lehet. 

Elérhetőségeink

Cím: 1223 Budapest, Vörösmarty u. 16.

E-mail cím: info@csudavet.hu

Telefonszám: +36-20-390-7875

Nyitvatartás:

hétfő: 08:00 – 16:30

kedd: 12:00 – 20:30

szerda: 12:00 – 20:30

csütörtök: 08:00 – 16:30

péntek: 08:00 – 16:30

E-mailben kérek egy időpontot!

Köszönjük, hamarosan visszajelzünk!

Rólunk mondták

bottom of page