Állatorvosi rendelő Budapest 22. kerületében

Állatkórházunkat 2019-ben alapítottuk családi vállalkozásként, azzal a céllal, hogy egy egyedülálló helyet hozzunk létre. Nálunk harmonikusan fonódik egybe az emberek és az állatok fontossága, szeretete, a rájuk való odafigyelés. Szakmai hitvallásunk a diagnosztikánál kezdődik, mindig törekszünk az oki terápiára, nem kezelünk vakon semmilyen betegséget, és egészen a lehetőségek határáig tart (még akkor is, ha ehhez más rendelőbe kell referálnunk a betegeket). 

9989.jpg

De honnan a Csudából jött ez a név?

A CsudaVet talán az egyetlen magyar állatorvosi rendelő, aminek egy puli a névadója. Csuda az egyik saját pulink, egy igazán különleges kutya. Figyelmes és kommunikatív, ebben igyekszünk mi is felnőni hozzá. 

Rendelőnk alappillére a kompromisszummentes ellátás

  • Azért dolgozunk, hogy a hozzánk betérő állatoknak a lehető legjobb legyen – még akkor is, ha ezzel bevételt veszítünk.  

  • Ismerjük és tiszteletben tartjuk a saját határainkat: csak olyan beavatkozásokat vállalunk, amit a legmagasabb szakmai sztenderdek szerint el tudunk látni: kutya-macska belgyógyászati és alap ellátás, ivartalanítás és alap lágysebészeti műtétek, kutya-macska fogászat, egzotikus emlős ellátás, ultrahang- és röntgen diagnosztika.

  • Minden más esetben átirányítjuk a beteget (úgynevezett referálás) olyan szakorvosokhoz, akik szakmai tudása vitán felül áll, és akikre mi is bátran bíznánk saját állatainkat. Ehhez olyan partneri kört építettünk és építünk jelenleg is, akik hozzáértése egyértelmű és akikkel jól tudunk együtt dolgozni.

  • Oki terápiát folytatunk, nem kezelünk diagnosztika nélkül. A diagnosztika legtöbbször laborvizsgálatokkal indul (vérvétel, bélsár- vagy vizeletvizsgálat stb.), itt is tartjuk magunkat a fenti elvhez, és egy erre szakosodott diagnosztikai partnerrel dolgozunk együtt.

  • Nem spóroltunk az eszközparkunk összeállításakor sem: a legjobb minőségre törekedtünk. Korszerű képalkotó berendezések (ultrahang, digitális röntgen és külön digitális fogászati röntgen) biztosítják, hogy ne kezeljünk vakon. Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk altatott állatokat altatógéppel, infúziós pumpával, perfúzorral, betegőrző monitorokkal védjük. A műtéti, fogászati beavatkozásokat hidraulikus fogászati- és műtőasztalok, és természetesen erre a célra kifejlesztett fogászati kezelőegység segíti.

  • Időpontos rendszerben dolgozunk, ahol minden vizsgálatnál hagyunk időt arra is, hogy a gazdik kérdéseire alapos válaszokat adjunk. Tudjuk, hogy az állatorvos legnagyobb segítsége és legfontosabb partnere ő, aki a beteg kisállat hangja tud lenni, és aki folyamatosan oda tud figyelni arra, hogy mi történik vele. Ezért alaposan átbeszéljük azokat a tartástechnológiai, fajismereti, táplálkozástani alapvetéseket, melyek legalább olyan fontosak az állat jóllétéhez, mint a jó minőségű orvosi ellátás.

 

Térj be hozzánk, nézz körül nálunk – avagy úgy is mondhatnánk, hogy gyertek a Csudába! 😊  

9175.jpg

Elérhetőségeink

Cím: 1223 Budapest, Vörösmarty u. 16.

E-mail cím: info@csudavet.hu

Telefonszám: +36-20-390-7875

Nyitvatartás:

hétfő: 09:00 – 17:30

kedd: 12:00 – 20:30

szerda-péntek: 09:00 – 17:30

Rendelőnk időpontos rendszerben működik, időpontfoglalásért hívj minket a fenti telefonszámon (nyitvatartási időben hívható)!

 

Képgaléria