A csapatunk

Kik vagyunk, mi mozgat minket, és miért dolgozunk egy állatorvosi rendelőben?

3235k_edited.jpg

Dr. Nagy Georgina Viktória

Állatorvos

Az utóbbi 10 évben egzotikus emlősökkel és fogászattal foglalkoztam. Kollégáimmal együtt egy "teal" csapat építésén dolgozunk. Ezt a szemléletet mind egymás-, mind a gazdik fele történő kommunikációban igyekszünk érvényesíteni. Aki hozzánk betér, sokszor találkozik majd azzal, hogy vizsgálat közben is konzultálunk egymással és a gazdiknak a megszokottnál több és "furcsább" kérdéseket teszünk fel

Férjemmel közös otthonunkat kutyákkal, cicákkal, nyulakkal, tengerimalacokkal, gekkókkal és számtalan ízeltlábú kis figurával osztjuk meg. 9 fekete puli gazdija vagyok, a fajta örök szerelmese és elkötelezett védője.

 

Dr. Mózer Anikó

Állatorvos

Másodéves egyetemista voltam, mikor az egzotikus állatok gyógyászata felkeltette az érdeklődésemet. Akkoriban fogadtam örökbe az első tengerimalacaimat, azóta szinte folyamatosan megosztom a lakásomat kisállatokkal. A kerületben nőttem fel és most is itt lakunk a családommal. 2020 októberében csatlakoztam a CsudaVet csapatához. Jelenleg kisfiammal töltöm mindennapjaimat, emellett itt dolgozom.

JR1_3144b_edited_edited.jpg
 
JR1_3258b_edited.jpg

Dr. Molnár Dóra

Állatorvos

Mint sokunknak, nekem is gyermekkori álmom válik valóra ezzel a hivatással. 2018 júliusában csatlakoztam a csapathoz, tanulmányaim befejezéséig, mint gyakornok próbáltam minél több hasznos dolgot megtanulni a többiektől és tapasztalatot szerezni. 2021 februárjában végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, így márciustól már állatorvosként folytattam a CsudaVet-ben a munkát.

Jelenleg a kutyák és macskák fogászati ellátása érdekel leginkább, szakdolgozatomat is ebben a témában írtam, és a továbbiakban is szeretnék minél többet tanulni és fejlődni ezen a szakterületen. Ezen kívül a kutya-macska betegek ambuláns ellátásával és belgyógyászatukkal foglalkozom. Egy 12 éves beagle hölgy és egy féktelen macska tulajdonosa vagyok, szabadidőmben szeretek sütni-főzni és kirándulni.

 

Dr. Tóth Csaba

Állatorvos, sebészet és ortopédia

Dr. Tóth Csaba vagyok, 2019-ben végeztem a Budapesti Állatorvostudományi Egyetemen. Az egyetem alatt több helyen megfordultam asszisztensi munkakörben majd a FeliCaVet-ben, később FuzioVet-ben kezdtem dolgozni Dr. Lehner László és Dr. Seregi Antal mentorálása mellett.Lágy és ortopéd sebészeti ellátás a két kedvenc szakterületem. Munkám során a diagnózis megtalálására és megoldására koncentrálok.

Avatar 96
JR1_3111_edited.jpg

Dr. Varsányi Réka

Állatorvos, ultrahang diagnoszta

2014-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Már a végzés előtt is érdekelt az ultrahang-diagnosztika, így igyekeztem beleásni magam, amennyire csak tudtam, és a mai napig igyekszem fejleszteni ezt a tudást, felfedezni, hogy mi mindenre lehet alkalmas még.

 

Így kerültem kapcsolatba nagyjából 3 éve Dr. Nagy Georgina Viktóriával és az egzotikus állatok teljes körű ultrahang diagnosztikájával. Ezért amikor felkért, hogy segítsem a munkájukat, igent mondtam, így jelenleg heti egy alkalommal a Csudavet csapatát is erősítem.

 

Egy szöszi golden és egy corgi csajszi mellett Micike cica egészíti ki mindennapjainkat és tölt fel 1-1 kimerítő nap után. Alapból pörgős, aktív személyiségnek tartom magam, szabadidőmben ha tudok sportolok, kirándulok, illetve ha erre nincs lehetőség, akkor a konyhában kapcsolódom ki, és gyártom a süteményeket.

 
 

Simonyi Boglárka

Asszisztens

"Természetesen engem is, ahogy a többi kollégámat is az állatszeretet terelt erre a pályára. Mindig is körülvettek a kutyák és macskák, manapság már el se tudnám és nem is akarnám elképzelni nélkülük az életem. A mindennapokban egy Samy nevű angyali kis szőke kutya és egy Füles nevű sötét szürke ördögi kiscica gazdája lehetek. Jelenleg a testnevelési egyetemen folytatom a tanulmányaimat, mivel az állatok mellet a sport foglalt még nagy szerepet az életemben. A “sport” és az állategészségügy ötvözését véltem felfedezni a kutya fizioterápiában. Ennek megfelelően 2022 szeptemberében el is kezdem a képzést, és a lehető legnagyobb lendülettel és odaadással fogom tanulni és aztán pedig végezni."

Avatar 111
 
JR1_3123_edited.jpg

Freisz-Horváth Éva

Fizioterapeuta

A gyerekeim már felnőttek, ezért a legnagyobb álmom megvalósítására került sor, amikor elvégeztem a kutya-fizioterapeuta képzést. A családunkban mindig jelen voltak az állatok hörcsög, degu, cicák és kutyák jelenlétével, de a nagy szerelem a kutya. Korábban megtapasztaltam a kutyám első lábának amputációja után, hogy mennyire sokat könnyített az életén a fizioterápia, visszanyerte a korábbi életkedvét a mozgásstabilizáció után. Nagyon szeretném a tudásomat idősödő kutyák reumatikus és ortopéd megbetegedéseinek megelőzésre fordítani. Megváltozott a viszonyunk a kutyatartáshoz, kedvenceink sokkal több évet töltenek velünk, ezért ugyanolyan időskori mozgásproblémáik vannak, mint nekünk, embereknek. Ezeket fontos megelőzni, kezelni, hiszen fájdalmassá tudnak válni. A fájdalom mindig mozgás beszűkülést jelent, amitől kedvencünk életkedve is romlik. A férjemmel 2 örökbefogadott kutyánkkal töltjük a szabadidőnket

 

Barabás Dóra

Asszisztens

A nevem Barabás Dóra, a fővárosban születtem 1983-ban. Már nagyon korán körvonalazódott fő érdeklődési köröm, az állatvilág. Mellette az orvoslás iránti lelkesedésem is hamar jelentkezett. Ez a nagyszerű párosítás terelt rögös úton az állatorvosi asszisztensi szakma felé, ami mellett hosszú évek óta elköteleztem magam, és hivatásommá vált. A szakmán belül leginkább a rágcsálók és nyulak gyógyítása vonz, munkahelyet is olyat kerestem, ahol egzotikus szakrendelés keretében gyűjthetek velük kapcsolatban tapasztalatot. Így kerültem Nagy Georgina Viktória állatorvos mellé, akivel a CsudaVetben már összeszokott csapatként indíthattunk.

3156k_edited.jpg