A CsudaVet Állatorvosi Rendelő csapata

Kik vagyunk, mi mozgat minket, és miért dolgozunk egy állatorvosi rendelőben?

 
Dr. Nagy Georgina Viktória állatorvos

Dr. Nagy Georgina Viktória

Állatorvos

Az utóbbi 10 évben egzotikus emlősökkel és fogászattal foglalkoztam. Kollégáimmal együtt egy "teal" csapat építésén dolgozunk. Ezt a szemléletet mind egymás-, mind a gazdik fele történő kommunikációban igyekszünk érvényesíteni. Aki hozzánk betér, sokszor találkozik majd azzal, hogy vizsgálat közben is konzultálunk egymással és a gazdiknak a megszokottnál több és "furcsább" kérdéseket teszünk fel

Férjemmel közös otthonunkat kutyákkal, cicákkal, nyulakkal, tengerimalacokkal, gekkókkal és számtalan ízeltlábú kis figurával osztjuk meg. 9 fekete puli gazdija vagyok, a fajta örök szerelmese és elkötelezett védője.

Dr. Mózer Anikó

Állatorvos

Másodéves egyetemista voltam, mikor az egzotikus állatok gyógyászata felkeltette az érdeklődésemet. Akkoriban fogadtam örökbe az első tengerimalacaimat, azóta szinte folyamatosan megosztom a lakásomat kisállatokkal. A kerületben nőttem fel és most is itt lakunk a családommal. 2020 októberében csatlakoztam a CsudaVet csapatához. Jelenleg kisfiammal töltöm mindennapjaimat, emellett itt dolgozom.

(a doktornő jelenleg szülési szabadságon van, mi pedig nagyon várjuk vissza őt)

Dr. Mózer Anikó állatorvos
 
Dr. Molnár Gyula állatorvos

Dr. Molnár Gyula

Állatorvos

Gyerekkorom óta szeretek állatokkal foglalkozni, ezért egyértelmű volt, hogy állatorvos szeretnék lenni. 2020-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, utána igyekeztem több területen kipróbálni magam, de legjobban az egzotikus állatok ellátása vonz.

 

Jelenleg 3 kutyával, egy tüskésfarkú varánusszal és egy kisebb teknős sereggel osztjuk meg otthonunkat. Szabadidőmben a kirándulás, olvasás és a trópusi növény kertészkedés kapcsol ki.

 
 

Dr. Tóth Csaba

Állatorvos, sebészet és ortopédia

Dr. Tóth Csaba vagyok, 2019-ben végeztem a Budapesti Állatorvostudományi Egyetemen. Az egyetem alatt több helyen megfordultam asszisztensi munkakörben, majd a FeliCaVet-ben, később FuzioVet-ben kezdtem dolgozni Dr. Lehner László és Dr. Seregi Antal mentorálása mellett.Lágy- és ortopéd sebészeti ellátás a két kedvenc szakterületem. Munkám során a diagnózis megtalálására és megoldására koncentrálok.

Dr. Tóth Csaba állatorvos
 
_DSC0559.jpg

Dr. Békássy Éva

Állatorvos

2022-ben kaptam meg diplomámat az Állatorvostudományi Egyetemen. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a családomban nagyon nagy szerepet tölt be az állatok iránti szeretet. Kiskoromtól fogva megannyi bajba jutott állatkának nyújtottunk segítséget, kerestünk otthont, majd ezt a példát követve köteleztem el magam a kisállatok gyógyítása mellett.


Különösen fontosnak tartom az új, eltérő módszerek, perspektívák megismerését, így az egyetem gyakorlati félévében két hónapot Lisszabonban töltöttem, ahol megismertem és megszerettem az egzotikus állatok világát is, majd diplomaszerzésem után újabb 4 hónapig posztgraduális gyakorlaton vettem részt Valenciában. Érdeklődési területeim közé tartozik a belgyógyászat, ultrahang diagnosztika, valamint a fogászat.


Jelenleg Mushu cicával osztom meg az otthonomat, a skót juhász kutyusom, Gin pedig a szüleimmel a Balatonnál "nyaral". Szabadidőmben igyekszem aktív maradni, szeretek kirándulni, kempingezni, célom az ország minél több gyönyörű pontját felfedezni gyalog, vagy akár lóháton is.

 

Dr. Varsányi Réka

Állatorvos, ultrahang diagnoszta

2014-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Már a végzés előtt is érdekelt az ultrahang-diagnosztika, így igyekeztem beleásni magam, amennyire csak tudtam, és a mai napig igyekszem fejleszteni ezt a tudást, felfedezni, hogy mi mindenre lehet alkalmas még.

 

Így kerültem kapcsolatba nagyjából 3 éve Dr. Nagy Georgina Viktóriával és az egzotikus állatok teljes körű ultrahang diagnosztikájával. Ezért amikor felkért, hogy segítsem a munkájukat, igent mondtam, így jelenleg heti egy alkalommal a Csudavet csapatát is erősítem.

 

Egy szöszi golden és egy corgi csajszi mellett Micike cica egészíti ki mindennapjainkat és tölt fel 1-1 kimerítő nap után. Alapból pörgős, aktív személyiségnek tartom magam, szabadidőmben ha tudok, sportolok, kirándulok, illetve ha erre nincs lehetőség, akkor a konyhában kapcsolódom ki, és gyártom a süteményeket.

Dr. Varsányi Réka állatorvos
Simonyi Boglárka

Simonyi Boglárka

Asszisztens

Természetesen engem is, ahogy a többi kollégámat is az állatszeretet terelt erre a pályára. Mindig is körülvettek a kutyák és macskák, manapság már el se tudnám és nem is akarnám elképzelni nélkülük az életem. A mindennapokban egy Samy nevű angyali kis szőke kutya és egy Füles nevű sötét szürke ördögi kiscica gazdája lehetek.

 

Jelenleg a testnevelési egyetemen folytatom a tanulmányaimat, mivel az állatok mellet a sport foglalt még nagy szerepet az életemben. A “sport” és az állategészségügy ötvözését véltem felfedezni a kutya fizioterápiában. Ennek megfelelően 2022 szeptemberében el is kezdem a képzést, és a lehető legnagyobb lendülettel és odaadással fogom tanulni és aztán pedig végezni.

 

Freisz-Horváth Éva

Fizioterapeuta

A gyerekeim már felnőttek, ezért a legnagyobb álmom megvalósítására került sor, amikor elvégeztem a kutya-fizioterapeuta képzést. A családunkban mindig jelen voltak az állatok hörcsög, degu, cicák és kutyák jelenlétével, de a nagy szerelem a kutya.

Korábban megtapasztaltam a kutyám első lábának amputációja után, hogy mennyire sokat könnyített az életén a fizioterápia, visszanyerte a korábbi életkedvét a mozgásstabilizáció után. Nagyon szeretném a tudásomat idősödő kutyák reumatikus és ortopéd megbetegedéseinek megelőzésre fordítani. Megváltozott a viszonyunk a kutyatartáshoz, kedvenceink sokkal több évet töltenek velünk, ezért ugyanolyan időskori mozgásproblémáik vannak, mint nekünk, embereknek. Ezeket fontos megelőzni, kezelni, hiszen fájdalmassá tudnak válni. A fájdalom mindig mozgás beszűkülést jelent, amitől kedvencünk életkedve is romlik.

 

A férjemmel 2 örökbefogadott kutyánkkal töltjük a szabadidőnket

_DSC0674.jpg
 
Barabás Dóra

Barabás Dóra

Asszisztens

A nevem Barabás Dóra, a fővárosban születtem 1983-ban. Már nagyon korán körvonalazódott fő érdeklődési köröm, az állatvilág. Mellette az orvoslás iránti lelkesedésem is hamar jelentkezett. Ez a nagyszerű párosítás terelt rögös úton az állatorvosi asszisztensi szakma felé, ami mellett hosszú évek óta elköteleztem magam, és hivatásommá vált.

 

A szakmán belül leginkább a rágcsálók és nyulak gyógyítása vonz, munkahelyet is olyat kerestem, ahol egzotikus szakrendelés keretében gyűjthetek velük kapcsolatban tapasztalatot. Így kerültem Nagy Georgina Viktória állatorvos mellé, akivel a CsudaVetben már összeszokott csapatként indíthattunk.

 

Holló Ildikó

Recepciós

Holló Ildikó
 
Nagy Tamás

Nagy Tamás

Pénzügy, marketing, operatív

Egyesek szerint én voltam az, aki olyan sokáig duruzsolt Gina doktornő fülébe, hogy "mi ketten együtt össze tudnánk hozni egy remek rendelőt", hogy az végül a CsudaVet megszületéséhez vezetett. Hogy miért? Szerettem volna egy olyan céget teremteni, amiről álmodtam, ahol az emberek folyamatosan fejlődnek és jól érzik magukat, egy kis pozitív szigetet a minket elárasztó őrületben. 

 

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, pénzügy szakon végeztem a Corvinus Egyetemen, de hamar ráébredtem, hogy a számok és az Excel mellett az emberek is fontosak, tehát talán nem meglepő, hogy a sors a szervezetfejlesztés világa felé sodort.

 

Jelenleg Agile Coach-ként dolgozom egy gyógyszercégnél, és mellette igyekszem a szabadidőmben a CsudaVet életét egyengetni. Én írtam az üzleti tervünket, én kezelem a honlapot, és én szereltem össze a rendelőben lévő IKEA-s bútorok nagy részét, tehát azt hiszem, nevezhetjük a tevékenységemet szerteágazónak :)