top of page

A CsudaVet Állatorvosi Rendelő csapata

Kik vagyunk, mi mozgat minket, és miért dolgozunk egy állatorvosi rendelőben?

Gina
Dr. Nagy Georgina Viktória állatorvos

Dr. Nagy Georgina Viktória

Állatorvos

Az utóbbi 10 évben egzotikus emlősökkel és fogászattal foglalkoztam. Kollégáimmal együtt egy "teal" csapat építésén dolgozunk. Ezt a szemléletet mind az egymás-, mind a gazdik fele történő kommunikációban igyekszünk érvényesíteni. Aki hozzánk betér, sokszor találkozik majd azzal, hogy vizsgálat közben is konzultálunk egymással és a gazdiknak a megszokottnál több és "furcsább" kérdéseket teszünk fel

Férjemmel közös otthonunkat kutyákkal, cicákkal, nyulakkal, tengerimalacokkal, gekkókkal és számtalan ízeltlábú kis figurával osztjuk meg. 7 puli gazdija vagyok, a fajta örök szerelmese és elkötelezett védője.

Dr. Mózer Anikó

Állatorvos

Másodéves egyetemista voltam, mikor az egzotikus állatok gyógyászata felkeltette az érdeklődésemet. Akkoriban fogadtam örökbe az első tengerimalacaimat, azóta szinte folyamatosan megosztom a lakásomat kisállatokkal. A kerületben nőttem fel és most is itt lakunk a családommal. 2020 októberében csatlakoztam a CsudaVet csapatához. Jelenleg kisfiammal töltöm mindennapjaimat, emellett itt dolgozom.

Dr. Mózer Anikó állatorvos
Anikó
_DSC0146 másolat.jpg

Dr. Molnár Gyula

Állatorvos

Gyerekkorom óta szeretek állatokkal foglalkozni, ezért egyértelmű volt, hogy állatorvos szeretnék lenni. 2020-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, utána igyekeztem több területen kipróbálni magam, de legjobban az egzotikus állatok ellátása vonz.

 

Jelenleg 3 kutyával, egy tüskésfarkú varánusszal és egy kisebb teknős sereggel osztjuk meg otthonunkat. Szabadidőmben a kirándulás, olvasás és a trópusi növény kertészkedés kapcsol ki.

Gyuszi

Dr. Borsodi Anna

Állatorvos

2019-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Már gyerekkoromban is rendkívüli módon érdekelt a természet és annak rejtelmei. Mindig is szerettem kirándulni, ha esett, ha fújt a szabadban voltam.

 

Végzésem óta kisállatok (kutya, macska) gyógyításával foglalkozom. Főbb szakterületeim a fogászat, belgyógyászat. Ezek mellett az általános betegellátás és sebészet területein is igyekszem folyamatosan fejleszteni magam.

A szívféreg ellenes védekezés és kezelés elhivatott harcosa vagyok. Tudásomat folyamatosan fejlesztem, tanulok, hogy mindig a legjobb és legújabb kutatások és módszerek szerint tudjam ellátni betegeimet, ezzel a lehető legjobb ellátást biztosítva.

Hiszem, hogy az állatok a társaink, családunk részei és ennek megfelelő orvosi ellátást érdemelnek. Szabadidőm nagy részét továbbra is természetben töltöm, az oldalamon mentett kiskutyámmal, Bogyóval.

Dr. Borsodi Anna állatorvos
Réka
Dr. Varsányi Réka állatorvos

Dr. Varsányi Réka

(a doktornő jelenleg szülési szabadságon van, mi pedig nagyon várjuk vissza őt)

Állatorvos, ultrahang diagnoszta

2014-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Már a végzés előtt is érdekelt az ultrahang-diagnosztika, így igyekeztem beleásni magam, amennyire csak tudtam, és a mai napig igyekszem fejleszteni ezt a tudást, felfedezni, hogy mi mindenre lehet alkalmas még.

 

Így kerültem kapcsolatba nagyjából 3 éve Dr. Nagy Georgina Viktóriával és az egzotikus állatok teljes körű ultrahang diagnosztikájával. Ezért amikor felkért, hogy segítsem a munkájukat, igent mondtam, így jelenleg heti egy alkalommal a Csudavet csapatát is erősítem.

 

Egy szöszi golden és egy corgi csajszi mellett Micike cica egészíti ki mindennapjainkat és tölt fel 1-1 kimerítő nap után. Alapból pörgős, aktív személyiségnek tartom magam, szabadidőmben ha tudok, sportolok, kirándulok, illetve ha erre nincs lehetőség, akkor a konyhában kapcsolódom ki, és gyártom a süteményeket.

 

Szandi

Dr. Ruff Alexandra

Állatorvos, ultrahang diagnoszta

2020-ban szereztem diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen. Végzésem óta egy nagy forgalmú állatkórházban dolgoztam elsősorban ambuláns, intenzív kórházi állatorvos, belgyógyász, ultrahangos diagnosztaként.

Elsődlegesen a kutya, macska és egzotikus állat ultrahang diagnosztika (kardiológia, hasi-, mellkasi és idővel ízületi ultrahang) iránt érdeklődöm.

Tudásomat igyekszem konferenciákon, továbbképzéseken és webinárokon való részvétellel naprakészen tartani és bővíteni.

Munkám során, amennyiben a lehetőségek engedik, igyekszem a viselkedésproblémával rendelkező, traumatizált, érzékenyebb társ-, illetve egzotikus állatok igényeire is figyelni. Kifejezetten szeretek velük foglalkozni.

Hope-pal, border colliemmal és mentett macskámmal, Nukával élek együtt. Szabadidőm jelentős részét szeretem a természetben tölteni.

_DSC0104 másolat 2.jpg
Andi
Andi - állatorvosi asszisztens

Ágics-Orbai Andrea

Asszisztens

Gyermekkorom óta az állatok szerelmese vagyok, és ez máig sem változott. Minden szabadidőmet az állatok társaságában töltöttem.

Nagyon fiatalon elkezdtem lovagolni, lovak képzésével, gyerekek lovagoltatásával, valamint kutyáim kiképzésével foglalkozni. Az elmúlt években lovaink már nincsenek, de nem szűnt meg teljesen a kapcsolatom a lovakkal.

Egész fiatalon tudtam, hogy nekem a munkám az állatokhoz fog fűzni, én mellettük vagyok teljes és boldog. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akinek a munkája a hobbija is egyben. 2009-ben kaptam egy nagyon jó lehetőséget egy rendelőben, itt kezdtem pályafutásomat állatorvos asszisztensként.

Szerencsémre családom is nagyon szereti az állatokat, így ezeket az élményeket együtt tudjuk átélni. Egy malinois, egy törpe pinscher és egy labrador retriever kutyus boldogítja mindennapjainkat. Szabadidőmben nagyon szeretek velük foglalkozni, kirándulni és túrázni.

Dana

McQuirk Daniella

Asszisztens

Már egészen kis koromban sem tudtunk úgy elmenni egy állatkereskedés mellett, hogy ne kellett volna bemennünk és fél órát eltöltenünk ott pusztán a kis állatok nézésével. Amikor már elég nagy lettem, sorra jöttek a kis kedvencek; volt aranyhörcsögöm, tengerimalacom és cicám is.

Viszonylag korán kiderült, hogy a lovak gondozása, és nem csak két lábon, hanem négy lábon történő kirándulás is maximálisan kikapcsol, ezért Keszthelyen elvégeztem a Ménesgazda szakot, majd később bővítettem tudásomat, mint Lovassport edző.

Továbbá nagyon érdekel az etológia, amit nagyon jól tudok gyakorolni a kis Jack Russel-Fox terrier keverék kutyusommal és a két nyuszimmal.

Nálam az állatok is családtagok, ezért szeretném jobban elsajátítani a “Fear free” módszert is. Szabadidőmet a sportok teszik ki, és hogy Vacak kutyussal felkutassuk a legszebb helyeket! :)

_DSC0025 másolat.jpg
Dodó
Dodó- állatorvosi asszisztens

Halasi Dorottya (Dodó)

Asszisztens

Már azelőtt megismerhettem a rendelőt, hogy elkezdtem itt dolgozni. Jártam itt mentett cicákkal önkéntesmunkám során, továbbá gazdiként saját cicámmal is. Már akkor nagyon szimpatikus volt a hangulat és a színvonal, amit a rendelő és dolgozói képviselnek. Tehát amikor úgy döntöttem, hogy állatorvosi asszisztensként szeretnék dolgozni, egyértelmű volt számomra, hogy ide fogok jelentkezni.
Végzettségemet tekintve mentőápoló vagyok, dolgoztam kórházban 4,5 évet. És japán szakon egyetemet is végeztem. Eléggé szerteágazó érdeklődésem van. =)


De akkor honnan jött az állatorvosi asszisztencia?
Mondhatni, hogy egy kisebb állatkertben nőttem fel (volt mindenféle állatunk, csak néhány példa a teljesség igénye nélkül: kutyák, cica, csincsilla, tengerimalacok, patkányok, nyuszik, kígyók, halak, teknősök, madárpókok.), 2018 óta pedig egy menhelyen önkénteskedem. Az állatok szeretete és a vágy, hogy segítsek nekik, mindig is jelen volt bennem.
Kertes ház híján, párommal, jelenleg csak három cicával és három afrikai csigával osztjuk meg az otthonunkat, de szeretnénk a jövőben kutyát is tartani.

Freisz-Horváth Éva

Fizioterapeuta

A gyerekeim már felnőttek, ezért a legnagyobb álmom megvalósítására került sor, amikor elvégeztem a kutya-fizioterapeuta képzést. A családunkban mindig jelen voltak az állatok hörcsög, degu, cicák és kutyák jelenlétével, de a nagy szerelem a kutya.

Korábban megtapasztaltam a kutyám első lábának amputációja után, hogy mennyire sokat könnyített az életén a fizioterápia, visszanyerte a korábbi életkedvét a mozgásstabilizáció után. Nagyon szeretném a tudásomat idősödő kutyák reumatikus és ortopéd megbetegedéseinek megelőzésre fordítani. Megváltozott a viszonyunk a kutyatartáshoz, kedvenceink sokkal több évet töltenek velünk, ezért ugyanolyan időskori mozgásproblémáik vannak, mint nekünk, embereknek. Ezeket fontos megelőzni, kezelni, hiszen fájdalmassá tudnak válni. A fájdalom mindig mozgás beszűkülést jelent, amitől kedvencünk életkedve is romlik.

 

A férjemmel 2 örökbefogadott kutyánkkal töltjük a szabadidőnket

Freisz-Horváth Éva fizioterapeuta
Évi
Nándori Bea recepciós

Nándori Beáta

Recepciós

A “CsudaVet Állatorvosi Rendelő, Jó Napot Kívánok, Bea vagyok” mondat mögötti személy, Nándori Beáta vagyok.

Ez az első alkalom életemben, hogy állatorvosi rendelőben dolgozom. Korábban mindig inkább pénzügyi területen kellett bizonyítanom tudásomat. Persze az állatok iránti szeretetem/tiszteletem végigkísérte életem, például katicabogarat (avagy a strandon mindenféle vízbe esett, életéért küzdő rovart) mentettem gyerekkoromban a Velencei-tóból, vagy a Balatonból.

 

Kedvenc állatom a nyúl, 2011. októbere óta boldog nyuszi gazdi vagyok, és azóta érzem azt, hogy teljes az életem Hiszen állat nélkül lehet élni, de nem érdemes

Bea

Nagy Tamás

Pénzügy, marketing, operatív

Egyesek szerint én voltam az, aki olyan sokáig duruzsolt Gina doktornő fülébe, hogy "mi ketten együtt össze tudnánk hozni egy remek rendelőt", hogy az végül a CsudaVet megszületéséhez vezetett. Hogy miért? Szerettem volna egy olyan céget teremteni, amiről álmodtam, ahol az emberek folyamatosan fejlődnek és jól érzik magukat, egy kis pozitív szigetet a minket elárasztó őrületben. 

 

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, pénzügy szakon végeztem a Corvinus Egyetemen, de hamar ráébredtem, hogy a számok és az Excel mellett az emberek is fontosak, tehát talán nem meglepő, hogy a sors a szervezetfejlesztés világa felé sodort.

 

Jelenleg Agile Coach-ként dolgozom egy gyógyszercégnél, és mellette igyekszem a szabadidőmben a CsudaVet életét egyengetni. Én írtam az üzleti tervünket, én kezelem a honlapot, és én szereltem össze a rendelőben lévő IKEA-s bútorok nagy részét, tehát azt hiszem, nevezhetjük a tevékenységemet szerteágazónak :) 

Nagy Tamás
Tomi
bottom of page