top of page

Alapítványok, akikkel együtt dolgozunk

Együtt a Kisállatokért Alapítvány
Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület
Macskavilág Alapítvány

Ha új kis kedvencet szeretnél, mindenképpen javasoljuk, hogy keresd fel őket, rengeteg aranyos gazdikereső vár arra, hogy valaki örökbe fogadja őket!

Partnereink

Állatijó áruház

Közös akciókat hozunk nektek a 2Pets Állatijó Áruházzal - https://www.allatijoaruhaz.hu/

Sokat gondolkodtunk azon, hogy mit osszunk meg Veled magunkról és a történetünkből. Talán nem lepődsz meg, ha elmeséljük, hogy mi magunk is kisállattartóból lettünk kereskedők, hiszen a saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy mennyire nehéz is a megfelelő eledel, fekhely, ketrec vagy játék beszerzése.

A saját állatok gondozása, szükségleteik megismerése során családi, ismeretségi körben is egyre többen kérték a tanácsunkat így könnyen adta magát a gondolat, hogy a kisállattartásnak szenteljük a mindennapjaink. Egyre többféle állat igényeit, kedvenceit ismertük meg és ahogy nőtt vevőkörünk, úgy tapasztalataink köre is egyre szélesebb lett. 

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon először szakosodtunk a kisállatok és gazdáik kiszolgálására, ami érzékeny és különleges terület. Kínálatunk, melyet az Együtt a Kisállatokért Alapítvány segítségével állítottunk össze, a legjobb minőségű és ár/érték arányú termékeket tartalmazza, kipróbált és bevált tápokat, eszközöket, játékokat.

Célunk, hogy úgy tudjunk növekedni, gyarapodni, hogy közben megőrizzük a jókedvű, lelkes és szeretetteli hangulatot, mind boltunk, mind webáruházunk működtetése közben. Ebben segít, hogy családként dolgozunk együtt, és soha nem veszítjük szem elől kedvenceink igényeit és a felelős állattartás szellemiségét.

Együtt dolgozunk a Sunny Side Dog Behavior csapatával, akik Magyarországon párját ritkító alapossággal foglalkoznak szeparációs zavarok erőszakmentes viselkedésterápiájával, valamint idősödő kutyákkal és fear-free (azaz félelemmentes) kutyakiképzéssel. Róluk további információt a https://www.sunnysidedogbehavior.com/ oldalon találtok. 

305147766_792244195068459_2942133600926224292_n.jpg

A PetWiseCare megbízható, képzett állatszittereket biztosít, ha elutaznátok, de nem tudjátok magatokkal vinni négylábú családtagotokat, nincs idő kutyasétáltatásra, netán közbejön valami, és nem értek haza etetési időre. Kutyák, cicák, és nyuszik felügyeletét is vállalják megbízható szittereik.

Állatorvosi háttérrel, tanácsadással, és folyamatos továbbképzésekkel támogatják szittereiket, hogy a legjobb gondoskodást nyújthassák. Ha szeretnéd megtudni, hogyan segíthet Neked és kedvencednek, látogass el a weboldalukra még ma!  www.petwisecare.com

11 (7).png
bottom of page