top of page
Keresés
  • Szerző képeCsudaVet

Ingyenes konzultáció friss gazdik részére

Frissítve: 2022. ápr. 3.


Új kiskutya vagy kiscica érkezik a családba? Régóta gondolkodsz egy menhelyi kutya örökbefogadásán? Nemrég lettél kisállatos gazdi, és nem alakul zökkenőmentesen az új kutya beszoktatása?


Ha a válaszod valamelyik kérdésre igen, biztosan a Te fejedben is rengeteg kérdés merül fel az új jövevénnyel kapcsolatban: Mivel érdemes etetned őt? Milyen oltásokat kell beadatni neki? Hogyan védekezhettek a külső- és belső élősködők ellen? Járjatok-e kutyasuliba? Milyen gyakran kell állatorvoshoz vinned őt? Mikor aktuális nála az ivartalanítás? Milyen költségekkel számolhatsz?


Egy új kisállat érkezése óriási felelősséggel és rengeteg teendővel jár, amit friss gazdiként néha nagyon nehéz nyomon követni. Ebben igyekszünk most Nektek egy kis segítséget nyújtani!


Gyertek el hozzánk újdonsült kölyök, vagy örökbe fogadott felnőtt kutyátokkal, macskátokkal (vagy ha még csak kiszemeltetek van, akkor akár nélküle is) egy ingyenes konzultációs időpontra, melyen állatorvosainkkal alaposan átbeszélhetitek a legfontosabb tartástechnológiai és egészségügyi kérdéseket, részletes tájékoztatást kaphattok a szükséges állatorvosi látogatásokról és teendőkről.

Az ingyenes konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Időpontért vagy további információért hívd rendelőnket a +36-20-390-7875 telefonszámon.


(A ingyenes konzultáció fél órás időtartamú szakmai tanácsadást és tájékoztatást foglal magába, bármilyen további fizikális- és szűrővizsgálat, vakcinázás, egyéb kezelés esetén külön időpont egyeztetése szükséges)

615 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page