top of page
Keresés
  • Szerző képeCsudaVet

NR Dogs termékek a Csudában

Nem csak állatorvosok, hanem kutya gazdik is vagyunk, ezért sokszor a saját problémáinkra keresünk megoldást, így találunk rá remek termékekre. Ebben az esetben ez olyan jól sikerült, hogy a CsudaVet-ben forgalmazni is kezdtük ezeket a termékeket :)

Csuda az NR Dogs kutyafekhelyén

Fent Csudát, rendelőnk névadóját láthatjátok, ahogy nagy elégedettséggel veszi birtokba az új NR Dogs prémium kutyafekhelyét. Korábban is volt persze fekhelye, kényelmes is volt, szerette, csak volt egy apró probléma: hozzánk került egy kutyus, aki nem jött ki igazán jól Csudával. Nem volt köztük parázs konfliktus, a felszínen elvoltak egymással, csak hát azt vettük észre, hogy hetente legalább egyszer le van pisilve Csuda (előző) kedvenc fekhelye. Persze, semmi gond, kimossuk, biztos csak véletlen volt. De ez ismétlődött, újra meg újra, és egyszer eljött az a pont, ahol azt mondtuk, hogy ez nem mehet így tovább: pisiálló fekhely kell nekünk!


Az NR Dogs termékeire ezt követően találtunk rá. Szimpatikus volt az oldaluk, illetve az is, hogy Magyarországon készülnek a fekhelyek, izgalmasak voltak a mintáik, és ugyan kicsit kételkedtünk abban, hogy ez a fajta anyag tényleg vízhatlan (pisihatlan?!), de úgy voltunk vele, hogy mivel a helyzet tarthatatlan, tegyünk egy próbát.


Az első fekhelyet még csak otthonra rendeltük, de azonnali siker volt. Látnotok kellett volna a galád elkövető arcát, ahogy egy sima papírtörlővel egyszerűen csak letöröltük a fekhelyről az aktuális produktumot, semmi macerás huzat-levétel, mosógép, szárítás és ilyesmi. Varázslatos módon két ilyen próbálkozás után teljesen megszűnt a probléma - nem hiába, a pulik okosak, belátják, ha valami nem működik tovább :)

Ez után a pozitív tapasztalt után egyértelmű volt, hogy amint kapacitásunk engedi (ez bevalljuk őszintén, nem volt gyors folyamat, az első fekhelyet még decemberben rendeltük meg :)), elkezdjük az NR Dogs termékeit a CsudaVet-ben is forgalmazni.


Az NR Dogs csapatával egyelőre még csak telefonon beszéltünk, de nagyon meggyőző volt a kedvességük és rugalmas hozzáállásuk, így már el is kezdtünk gondolkozni, hogy hogyan tudnánk közösen valamilyen izgalmas dolgot kitalálni azoknak a kutya gazdiknak, akik szívesen kényeztetik ilyesmivel négylábú barátaikat.


Kiknek ajánljuk az NR Dogs fekhelyeket?

  • ha nálatok is történnek néha pisibalesetek (idős kutyáknál például)

  • ha valamiért különösen fontos a kényelmes fekhely (mondhatjuk újra az idős kutyákat, de egyes ortopédiai problémák esetén is jól jöhet a habszivacs fekhely)

  • ha tetszenek a fantáziadús mintáik :)

  • és természetesen ha nem rettent el az áruk, mert nem árulunk zsákbamacskát: könnyebben találtok ezeknél a termékeknél olcsóbb kutyafekhelyeket, mint drágábbat

Ha pedig igazán komolyan veszitek a divatot.....

Akkor nem lehet kérdés, hogy a fekhelyhez illő mintájú pórázra, nyakörvre is szükség van! Szerencsére az NR Dogs-nál is felismerték ezt az igényt, így csomó izgalmas kiegészítővel (nyakörv, póráz, de akár a gazdiknak egy tornazsák is) is ellátnak minket!


Néhány fekhelyet és kiegészítőt tartunk raktáron is, ha megtetszenek, azonnal vihetitek is őket. Ezen felül ha más méretre, színre vagy hozzá tartozó kiegészítőre lenne szükségetek, abban is tudunk segíteni, megrendeljük nektek és néhány nappal később át is tudjátok nálunk venni.

546 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page