top of page
Keresés
  • Szerző képeCsudaVet

Karácsonyi ajándék állatbolondoknak

Karácsonyi ajándékot keresel állatbolond ismerősödnek, barátodnak? Mutatunk valamit, aminek garantáltan örülni fog. Mi is szeretjük a karácsonyra kapott játékokat és a jutalomfalatokat, de egy kutya, macska vagy egzotikus rágcsáló gazdijának lenni bizony rendszeres állatorvosi kiadásokkal is jár. Miért ne segítenél ebben annak, akit igazán meg szeretnél lepni Karácsonykor? Mi pedig téged lepünk meg azzal, hogy a kuponok vételárából 10% kedvezményt biztosítunk, így például egy 10.000 Ft értékű ellátásra feljogosító kupon most 9.000 Ft-ért vásárolható meg.


A digitális kupon háromféle címletben érhető el: 5, 10 és 20 ezer forint. A kuponok egész jövő évben, tehát 2022.01.01-től 2022.12.31-ig érvényesek, és bármilyen rendelőnkben elérhető állatorvosi szolgáltatás vagy termék megvásárlására felhasználhatóak a CsudaVet Állatorvosi Rendelőben.


A megrendelés menete: a lenti űrlap kitöltését követően, a kiválasztott fizetési módnak megfelelően e-mailben juttatjuk el számotokra a PDF formátumú kupont, melyet telefonon bemutatva vagy nyomtatva is beválthattok a rendelőben a fizetési folyamat során.A kuponok elkészítése nem automatikus, így kérjük, a fizetést követő 2-3 napig légy türelemmel. Ha ezt követően sem jelentkezünk, keress minket elérhetőségeink valamelyikén! (honlap: www.csudavet.hu, email: info@csudavet.hu, telefon: +36-20-390-7875), illetve természetesen bármilyen, az akcióhoz kapcsolódó kérdéseteket is várjuk!


Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy adataidat az Adatkezelési Tájékoztatónknak (https://www.csudavet.hu/adatkezelesi) megfelelően kezeljük.


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk a CsudaVet csapatának nevében!

36 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page