top of page
Keresés
  • Szerző képeCsudaVet

CsudaVet vélemények

Frissítve: 2023. jan. 12.

Sokan keresik online a rólunk szóló véleményeket, ami egy ismeretlen hely (és főképp egy állatorvosi rendelő) esetén teljesen érthető. Nekik született ez a blogposzt, hogy egy helyre összegyűjtsünk a lehető legtöbb rólunk szóló véleményt, esetleg néhányat kommentáljunk is.



A kedvenc pozitív visszajelzéseink:

A teljesség igénye nélkül szeretnénk kiemelni pár véleményt rólunk, ami valamiért nagyon kedves a szívünknek:

Egy sürgős ellátást igénylő gonddal kerültünk ide először nyuszival, és ebben a rosszban tényleg volt valami jó is, ugyanis megismertük a Csudavetet, ami a legjobb állatorvosi rendelő ahol valaha jártunk (pedig megfordultunk már pár helyen), és megismertük Ginát is, aki pedig a legprofibb állatorvos, akivel valaha találkoztunk. Mindent alaposan és részletesen elmond, úgy, hogy meg is érti az ember hogy mi történik, mit és miért kell tenni, nem sürget senki, lehet kérdezni. Mindenki más is végtelenül kedves, türelmes, látszik, hogy az egész banda imádja az állatokat. ☺️ A rendelő nagyon szép, imádom a rengeteg növényt, a helyes díszeket. Egyébként kényelmesen lehet várakozni, a környéken könnyű parkolni is. Röviden: csudajó hely, csak ajánlani tudom. ❤️🐰

Ez a vélemény összefoglal mindent, ami számunkra fontos: az alapos és részletes kommunikáció, az állatimádat, és nem utolsósorban a rengeteg növény, akik hozzátesznek a rendelő atmoszférájához :)


Dr. Molnár Gyula doktor úr végezte nőstény nyuszink ivartalanítását teljes precizitással, segítőkészséggel, magas szakértelemmel és odafigyeléssel. Mindenről teljeskörűen tájékoztatott minket, szeretett házikedvencünk pedig a lehető legjobb kezekben volt végig. Ezúton is hálásan köszönjük az Ő és az ott dolgozók munkáját és a kedves légkört, mi ezentúl mindig ide hozzuk nyuszikáinkat.

Mi nagyon örültünk ennek a visszajelzésnek, mert ez volt az első, ahol név szerint kiemelték Dr. Molnár Gyula kollegánk lelkiismeretes munkáját.


Nagyon kedves fogadtatás, barátságos légkör! Kívülről családi ház, belül hangulatos vidéki panzió érzését kelti. Modern jól felszerelt kezelő. Mindent részletesen és érthetően magyaráz el a doki a csini asszisztens hölgyek gyűrűjében. 😁 Érezni/látni minden mozdulatukon az állatok iránti szeretetet! MINDENKINEK AJÁNLIM!!!

A "hangulatos vidéki panzió" résznél kicsit meglepődtünk, így még sosem jellemeztek minket, de kétségkívül törekszünk az otthonos hangulatra :)


Mi a helyzet a negatív véleményekkel?

Igen, sajnos legnagyobb igyekezetünk ellenére negatív véleményeket is kapunk nagy ritkán. Ezek közös jellemzője, hogy mindig azonnal igyekszünk rájuk válaszolni, de eddig egyik esetben sem sikerült kideríteni, hogy pontosan melyik gazdinak melyik állatáról van szó, mert a vélemények szerzőit nem találtuk a rendszerünkben.


Ezzel együtt nem hisszük, hogy tökéletesek lennénk, és a néhány (szám szerint kettő) negatív Google értékelésünkön mérhetetlen mennyiségű időt kattogtunk, hogy mit ronthattunk el, vajon melyik lehet az értékelés mögött álló eset ahol nem megfelelően kezeltük a szituációt. A legzavaróbb talán az, hogy további információ hiányában esélyünk sincs ezeknek utánajárni, de könnyen lehet, hogy egyszer még terápiás jelleggel születni fog egy blogposzt abból, hogy hogyan éltük meg mi ezeket a visszajelzéseket.


Az összes Google vélemény rendelőnkről:


250 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page