top of page
Keresés
  • Szerző képeCsudaVet

Állatorvos állás

Frissítve: 2023. jún. 22.

(Jelenleg nem aktuális a keresésünk, de ha szimpatikus az általunk képviselt megközelítés és elgondolkoztál azon, hogy milyen lehet velünk dolgozni, küldj egy rövid bemutatkozó levelet és egy önéletrajzot az info@csudavet.hu címre. Számunkra fontos, hogy jó emberekkel dolgozzunk együtt, ezért mindig szívesen beszélgetünk arról, hogy ezt hogyan tudjuk megoldani!)

Sebészeti rutinnal rendelkező, kutya és macska ellátás iránt elhivatott kollégával szeretnénk bővíteni a csapatunkat - ha magadra ismersz, mindenképp olvass tovább!


Minimum feltételek:

  • biztonságosan be tudsz vállalni komolyabb lágysebészeti műtéteket is (pl. daganat műtétek)

  • oké neked, ha sokat kell kommunikálnod a gazdikkal, és nem csak a műtőben szeretnél elbújni előlük

  • számíthatunk rád a kutya-macskás betegkör felépítésében - amikor csatlakozol, még nem lesz tele minden napod betegekkel, de ha elég proaktív és nyitott vagy, ezen hamar változtatni fogunk, tőlünk minden segítséget meg fogsz kapni hozzá

  • tudod támogatni, tanítani a juniorabb kutya-macskás kollegát, aki segítséget fog tőled kérni a nehezebb esetekhez, de cserébe tehermentesít téged a többi területen

Előnyt jelent ha:

  • van valamilyen szakterületed, amit szívesen művelsz (és ha ez esetleg a fogászat vagy ortopédia, az egészen mennyei lenne)

  • nem áll tőled messze a diagnosztikai szemlélet, és rutinosan használod a rendelőben lévő digitális röntgent és alapszinten az ultrahangot.

  • szeretsz egy csapat tagja lenni, tudsz is azért dolgozni, hogy jobbá tedd a csapatunkat.

Mit mond rólunk egy állatorvos, aki nemrég csatlakozott csapatunkba?

Amikor munkahelyet váltottam, azt tartottam szem előtt, hogy mindenképpen olyan helyet keressek, ahol értéket tudok teremteni. Ezzel teljes mértékben egyezik a CsudaVet szemléletmódja.


Egy támogató közegbe kerültem, ahol jól lehet csapatban dolgozni. Ezt onnan lehet nagyon jól látni, hogy az első napjaimon rengeteg információt kaptam a kollegáktól (semmi tudásféltés nem volt), és azóta is folyamatosan megbeszéljük az eseteket, kérdezünk egymástól és ezzel megállíthatatlanul fejlődünk.


Mindenki kicsit arca a cégnek ,ezért fontos a megfelelő kommunikáció és az egységes megjelenés. Nagyon jól érzem magam a rendelőben, mert modern, stílusos környezetben végezhetem a munkám. Nagyon tetszik a diagnosztika központú szemlélet (sokkal jobb érzés tudni, hogy mindent megtettem azért, hogy egy kisállat tovább élhessen) és az is, hogy fontos szolgáltatás minősége, és együtt teszünk azért, hogy minél jobbak lehessünk. Ebben az asszisztensek is partnerek, jó érezni a támogatást részükről, nem csak passzívan várják a feladatokat hanem aktívan odateszik magukat a munkához, így könnyebb az én munkám is.


Dr. Molnár Gyula


Mit érdemes tudni a CsudaVet rendelőről?

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül. Ha messzire akarsz menni, menjetek együtt. - Afrikai közmondás

Emberközpontúságunk az agilis/teal működési elvekből fakad – de mit is jelent ez a gyakorlatban?

  • teljes pénzügyi transzparenciával működünk, mindenki lát minden számot (beleértve a fizetéseket is), ezekről rendszeresen beszélgetünk is

  • támogató közeget építünk ki a csapaton belül: lehet kérdezni, egymástól tanulni, mindent meg lehet beszélni együtt vagy külön-külön is, a konfliktusokat pedig feloldjuk, és nem a szőnyeg alá söpörjük

  • nincs klasszikus hierarchia, mindenki azt teszi bele a közös munkába, amit tud


Az otthonosság nálunk azt jelenti, hogy a rendelő teljes 300 nm-es területe a betérő betegek és az alkalmazottak igényeinek figyelembevételével került kialakításra.


Betegeink ellátásával kapcsolatban vezérelvünk a kompromisszummentesség: ha egy adott beavatkozást nem tudjuk jó minőségben megoldani, úgy nálunk nem csak lehetséges, hanem egyenesen kötelező továbbküldeni a beteget egy erre szakosodott másik rendelőbe.

Eszközparkunk is a fenti elvet támogatja, az általunk megcélzott fő területek (kutya-macska lágyműtétek és csontműtétek, fogászat, egzotikus emlősök ellátása) minőségi ellátásához igazodik: digitális röntgen, digitális fogászati röntgen, hidraulikus fogászati- és műtőasztalok, alap labor felszerelés, ultrahang, fogászati kezelőegység, infúziós pumpa, perfúzor, betegőrző monitorok, altatógépek stb.


Törekszünk a maximalizmusra, akár az állatorvosi ellátásról, akár a gazdikkal való bánásmódról legyen szó.


Rendelőnk pénzügyi háttere stabil, visszatérő betegeink köre a nyitás óta folyamatosan bővül.


Miért rossz velünk dolgozni?

  • Mivel körülbelül két éve indult rendelőről van szó, ezért nem hagyhatod otthon a kreativitásodat, és mindig lesz bőven tennivaló. Ez a magas minőségi elvárásokkal, a transzparens működéssel és az összetartó csapattal párosítva ad egyfajta teljesítmény-nyomást, amit elviselni segítünk, de letagadni nem szeretnénk. Néha ezért túlórázni is kell, amit a csapat együtt old meg

  • A magas minőségű ellátáshoz szükséges, hogy a betegekkel az állatorvos is kommunikáljon, nálunk minden állatorvosnak egy kicsit frontembernek is lennie kell

  • Felelősségvállalás – annak minden előnyével és hátrányával együtt. A megszokotthoz képest nagy a szabadság, amit adunk a csapatunk tagjainak, de ezzel együtt jár az is, hogy a csapat együtt, és mindenki külön-külön is felelős a rendelő teljesítményéért, az elvégzett munkáért

  • A konfliktusok kezelése egy őszinte közegben sem egyszerű, néha kőkeményen szembe kell nézned önmagaddal. Igyekszünk ebben segíteni mindenkinek.

Operatív tudnivalók:

  • Kezdési időpont: azonnali

  • Munkavégzés jellege: teljes munkaidős alkalmazottat keresünk, de néhány hónap átmeneti időszakra tudunk ebben rugalmasak lenni (minimum heti 2 napot ebben az átmeneti időszakban is várunk tőled)

  • Munkavégzés helye: 1223 Budapest, Vörösmarty u. 16.

  • Rendelőnk jelenlegi nyitvatartása: H-CS-P 8:00-16:30, K-SZ 12:00-20:30

  • Fizetési sáv: tapasztalattól függően

Jelentkezni az info@csudavet.hu e-mail címre küldött önéletrajzzal, motivációs levéllel és nettó bérigény megjelöléssel tudsz. Ha kérdésed van, itt elérsz: Nagy Georgina Viktória +36-20-390-7875. További részleteket, képeket rólunk, a rendelőről, csapatunkról pedig a weboldalunkon találsz

1 445 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page